L’Harmonia Verda – Arenys de Mar

Us presentem  l’Harmonia Verda, un cohabitatge intergeneracional al Carrer de les Doedes 13-17, Arenys de Mar. Consta de 19 habitatges independents amb aparcament i diversos espais col·laboratius, com jardí, terrat, hort, bugaderia i sala polivalent.

Sostenibilitat i eficiència

La totalitat de l’estructura de l’edifici està feta en fusta. Aquesta és d’origen certificat FSC,
garantint que la fusta és provinent de boscos gestionats de forma responsable. La fusta col·labora a reduir les partícules de CO2 de l’atmosfera i ajuda a regular la humitat interior de l’habitatge.

Per saber més sobre els beneficis de la fusta en la construcció clica aqui.

 

 

És un edifici sostenible i eficient, amb qualificació energètica “A”, una casa que comporta un 91% d’estalvi energètic*.

S’utilitzen materials naturals i lliures de tòxics, afavorint la salut i la qualitat de vida.

Estratègies de disseny biopassiu que minimitzen l’us de les instal·lacions de climatització durant tot l’any.

Propers passos

 

Aquesta setmana s’ha presentat a l’Ajuntament d’Arenys de Mar el projecte bàsic per a la seva aprovació. Esperem tenir llicència d’obra per a finals d’any i començar a construir el primer trimestre 2022.

Durant tot el procés farem dinàmiques participatives pel codisseny dels espais col·laboratius, per a que responguin a les necessitats dels habitants i per crear una cohesió del grup per construir comunitat.

Com puc saber més?

Per ampliar informació consulta el dossier informatiu i si encaixa amb tu, omple el formulari i contactarem amb tu per resoldre tots els teus dubtes.